petek temizliği fiyatları 2018

Petek temizliği fiyatları 2018 yine değişmedi ! 1-4 petek arası : 100 TL sonraki her petek için 25 TL fark alıyoruz. Şunu belirtmek isteriz evinizde kaç adet toplam petek sayısı var ise hepsinin temizlenmesi lazım yani 7 petekten 3 ünü temizletmek istiyorum vs. bu tür sorular için lütfen aramayınız.

2018 petek temizliği fiyatları

Petek temizliği fiyatları konusunda araştırma yaptığınızda sizlere verilen fiyatlar genelde birbirinden farklıdır. Kimi tesisat firmaları sizlere çok yüksek fiyatlar söylerken kimisi de çok düşük fiyatlar söyler. Durum böyle olunca da sizin de elbette ki kafanız karışır ve hangi firmadan yardım alacağınızı bilemezsiniz.

2018 petek temizliği fiyatları ile ilgili araştırma yaparken öncelikle firmanın sizlere sunduğu hizmetlere göz atmalısınız. Firma kalorifer petek temizliğini nasıl yapıyor, petek temizliği yaparken hangi cihazları kullanıyor, petekler temizlenirken yerlerinden sökülüyor mu ve petek temizliği sonrası yaşanan olası durumlarda sizlere yine aynı şekilde hizmet veriliyor mu bunlara dikkat etmeniz gerekir. Petek temizliği yapıldığını duyduğunuz anda karşınıza çıkan ilk tesisat firmasından yardım almanız her zaman doğru değildir. Çünkü bazı tesisat firmaları petekleri yerinden söküp temizlemeye çalışırlar. Böyle olunca da peteklere söküp takarken zarar verebilirler. Bu sizin için yeni bir petek masrafı demektir. Petekleri temizlerken kimyasal çözücü ilaç ve makineleri kullanmazlar. Bu da petek temizliğinin tam anlamı ile yapılmaması demektir. Siz yüklü bir miktar petek temizliği ücreti ödersiniz ama yaptığınız bütün masraflar tesisatçının sizlere kaliteli bir hizmet sunmaması nedeniyle boşa gider.

Bu gibi durumlar ile karşılaşmamak adına petek temizliği yapan tesisat firması arayışlarınızda fiyat yanında yukarıda saydığımız koşulları da göz önünde bulundurmalısınız. Kalorifer petek temizliği fiyatları 2018 bizim için her zaman ikinci planda olup, önemli olan bizler için müşterilerimize en iyi hizmeti vermektir. Kış boyunca müşterilerimizin sıcak bir ev ortamında sağlıklı bir hayat yaşamalarıdır. Bunun için de firma olarak her zaman en iyi cihazları kullanmaya, alanında uzman olan personel ile çalışmaya özen gösteriyoruz. İstanbul’un bütün semtlerine hizmet veren firmamız petek temizliğini, petekleri sökmeden yaparak peteklere ve ev içerisinde bulunan eşyalara zarar vermeden temizlik işlemini uygun koşullarda gerçekleştirmektedir.

Haftanın her günü sizlere hizmet veren firmamız özellikle yoğun olan ve evleri için yeterince vakit ayıramayan müşterilerimize Pazar günü dâhil hizmet verirken günün her saatinde de çalışmalarımızı yapmaktayız. Petek temizliği fiyatları 2018 ve daha fazla bilgi için firmamızı arayarak bizlerden detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Call Now ButtonTıkla ARA : 0551 231 83 55